Norwegian Sun

norwegian sunDe Norwegian Sun is één van de eerste Freestyle Cruising van de Norwegian Cruise Line fleet, het is dus één van de weinige cruise ships die geen vast vaarschema aanhoudt. Hierdoor voelt u zich als een wereldreiziger. Het ship beschikt over 12 dekken voor 2000 passagiers. Op het ship werken zo’n 980 bemanningsleden.

De intentie van de Norwegian Cruise Line is dat u kunt doen wat en waar u wilt op een tijdstip dat het u uitkomt. Eet flexibel in de twee hoofdrestaurants of in één vele andere gespecialiseerde eetgelegenheden wanneer het u uitkomt en kies voor Frans, Italiaans, tapas, sushi en nog veel meer.

Norwegian_Sun

Qua interieur overheersen rijke houttinten en gekleurde stoffen. De Observation Lounge is een ingetogen theedrinken in een lichte, tropische omgeving met niets aandacht af te leiden van het uitgestrekte uitzicht boven de ramen van vloer tot plafond. Het theater is twee verdiepingen hoog en kan 1000 toeschouwers herbergen. In de avond zijn er onder andere diverse bandjes die optreden in de bars.

Relax in één van de bars en lounges. Body Waves Spa biedt schoonheids- en massagebehandelingen en in de fitness ruimte staan sporttoestellen voor actieve ontspanning. Veel dekruimte, twee zwembaden en vijf jacuzzis. De kids vermaken zich in hun eigen speelruimte met apart zwembad en in de video arcade.

Er is een groot internetcafé is groot met een nabijgelegen coffee bar.

Cruise Schepen die beoordeeld zijn en hier beschreven staan van de Norwegian Cruise Line: 

Informatie en beoordelingen Norwegian Bliss
Informatie en beoordelingen Norwegian Jade
Informatie en beoordelingen Norwegian Getaway
Informatie en beoordelingen Norwegian Sun
Informatie en beoordelingen Norwegian Star
Informatie en beoordelingen Norwegian Epic
Informatie en beoordelingen Norwegian Gem
Informatie en beoordelingen Norwegian Jewel
Informatie en beoordelingen Norwegian Pearl
Informatie en beoordelingen Norwegian Spirit

Overzicht alle schepen van Norwegian Cruise Line

Leave a comment