Carnival Triumph

carnival triumphAan boord van cruise ship Carnival Triumph voel je je als op wereldreis. De ruimtes van dit ship zijn geïnspireerd op alle hoeken van de wereld. Dineer alsof je in Londen of Parijs bent, drink koffie in het Vienna café of waan je in Hollywood, Oxford of New Orleans in de hiernaar ingerichte bars en clubs. Op culinair gebied lopen de opties van Mexico tot Italië tot Amerika.

Ook kinderen zullen geen tijd hebben zich te vervelen. Naast 3 speciale youth spaces en de Underground Tokyo video arcade is zelfs Dr. Seuss aan boord te vinden! Stap in zijn wereld vol wackiness, rijmsels en spellen in Seuss at Sea. Je kunt nu zelfs zijn bekende Green Eggs & Ham als ontbijt bestellen! Ook zijn er verschillende kinderclubs die zelfs de kleinste gasten aan boord bezig zullen houden.

Carnival Triumph huist ook de vele standaard facilities van de Carnival fleet. Laat je entertainen in de Comedy Club, relax in de spa of bekijk sterren op het witte doek onder de sterren aan de hemel in de dive-in cinema.

Een crew van 1100 zorgt dat het de 2754 gasten aan boord aan niks zal ontbreken.

De Carnival Triumph heeft nog geen beoordeling ontvangen. ;-(

Overzicht alle ships van Carnival Cruise Line

Carnival Splendor

Informatie en beoordelingen Carnival Splendor

Informatie en beoordelingen Carnival Valor

Leave a comment