Disney Fantasy

Disney FantasyDe Disney Fantasy is één van de cruise ships binnen de Disney Cruise Line fleet. Het ship biedt ruimte aan zo’n 4.000 passagiers, samen met de meer dan 1.450 bemanningsleden. De ultramoderne technologie aan boord van de Disney Fantasy voldoet aan alle eisen van de moderne tijd en is speciaal gemaakt voor gezinnen.

Natuurlijk voldoen de Jeugd Clubs aan de recreatieve behoeften van de jongere gasten. Kinderclubs en een overvloed aan unieke interactieve programma’s vindt u overal in het ship. Voor volwassenen zijn bijvoorbeeld de zwembaden geweldig om u af te koelen en te relaxen op de zonovergoten dagen.

De restaurants van de Disney Fantasy zijn voorzien van elegante hoogstandjes en heeft heerlijke voortreffelijke gerechten in de thema-restaurants. Entertainment Laat u verrassen door de spectaculaire muzikale live-shows en bioscoopfilms in 3-D.

De hutten aan boord van het ship Disney Fantasy zijn voorzien van alle gemakken. De meeste kamers hebben gedeelde badkamers – perfect voor families.

Ontdek in de lobby het standbeeld van het sterretje Minnie Mouse. Het hele ship is gedecoreerd met originele schilderijen, standbeelden en houtwerk.

Leave a comment