Disney Dream

Disney DreamDe Disney Dream is een van de majestueuze cruise ships van de Disney Cruise Line fleet. Het ship beschikt over 14 dekken en biedt plaats aan 4.000 passagiers, tezamen met 1.458 Bemanningsleden.

De Disney Dream is voorzien van de modernste technologie. Zoals u dat natuurlijk kan verwachten van de cruise chips van Disney, is het ship speciaal ontworpen voor gezinnen. Met een combinatie van de fraaie vormgeving en handige faciliteiten met magie en cruise-industrie primeurs, zoals bijvoorbeeld de splash AquaDuck, de allereerste water coaster op zee.

Het ship is een thematische uitbreiding van de Disney Cruise Line fleet, de Disney Dream is ontworpen met als thema “de glamour van de gouden eeuw”. Het ship beschikt over dezelfde aandacht voor detail waar Disney bekend voor staat.

Stap aan boord van de Disney Dream en wordt meegevoerd naar het avontuur. Luxe decoratieve muurschilderingen mengen de sprankelende inrichting en meubels. Originele schilderijen, standbeelden en houtwerk geven de gasten een stralende Art Deco sfeer, rijk en onderscheidend. Wonderbaarlijk thema-zalen, waaronder de jeugd activiteitenclubs, mountainbiking etc. restaurants, gezellige lounges en een prachtig theater.

Wandel door het mooie lobby atrium en bekijk het bronzen standbeeld van Admiraal Donald!

Leave a comment