Disney Magic

Disney MagicaDe Disney Magic is een cruise ship dat klassieke schoonheid en gratie combineert met alle moderne luxe, technologie en comfort. Met zijn aparte vormgeving is de Disney Magic is één van de meest herkenbare cruise ships ter wereld.

Aan boord van het ship Disney Magic staan Crew Leden voor u klaar om tegemoet te komen aan de behoeften van elke gast. Hutten van de Disney Magic zijn goed uitgeruste, comfortabele ingericht. De meeste kamers hebben een gedeelde badkamers, een functie die perfect voor families past!

Natuurlijk zijn er Jeugd Clubs aan boord van de Disney Magic met wilde fantasiespelletjes voor de kleine cruisers. Diverse kinderspeelplaatsen zijn te vinden op het ship, waaronder Disney’s Oceaneer Club, de thuisbasis van de nieuwe MARVEL Avengers Academy.

Entertainment aan boord van de Disney Magic wordt in fantastische omgevingen aangeboden. Het hele ship is ontworpen om u en uw familie op zee een onvergetelijke ervaring te laten zijn.De zwembaden aan boord van de Disney Magic zijn geweldige plekken om af te koelen. Kinderen kunnen in het water spatten bij de AquaLab en het Goofy’s Zwembad.

Bekijk de beoordelingen ontvangen op de Disney Magic.

Leave a comment