Familiecruises

Met het hele gezin op cruise op één van de grote cruise ships. Je kan met je kinderen gaan, gezellig met zijn twee, maar er is ook mogelijkheid dat jij als singel een compleet verzorgde reis kan maken op één van de cruise ships.

Kindvriendelijk cruise ships bieden aan elke leeftijdscategorie aparte activiteiten. Aan boord van de cruise ships worden sportieve activiteiten georganiseerd voor onder andere tieners, zoals bijvoorbeeld waterspellen en basketbaltoernooien. En de tieners kunnen zich uitleven in de disco!

Alle cruise ships organiseren hun kindvriendelijke activiteiten apart en hebben andere faciliteiten. Familiecruises worden steeds populairder en veel rederijen houden rekening met kinderen aan boord van hun cruise ships. Reden te over om met de familie met familiecruises te gaan.

De gehele familie is tijdens de vakantie bij elkaar en iedereen kan doen en laten wat ze willen. Familiecruises zijn er zowel binnen als buiten Europa. Bij elke rederij staat aangegeven welke activiteiten en faciliteiten ze aan de kinderen aanbieden. Rederijen zoals de Carnival Cruise Line, Costa Cruises en natuurlijk Disney Cruises zijn juist gericht op kinderen.